Author Topic: Bonus číslo 173 (3. 8. 2016) - Čingačgúk  (Read 821 times)

Champbacca

  • Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • Posts: 8548
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Bonus číslo 173 (3. 8. 2016) - Čingačgúk
« on: 01. Aug 2016, 19:26 »
Velký had z díla Jamese F. Coopera si žádá, abychom napsali recept o sto slovech a tím zmařili velký hlad.

Hardcore bílé tváře si ten recept zkusí i ochutnat.
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Champbacca

  • Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • Posts: 8548
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Podnapilý plaz
« Reply #1 on: 02. Aug 2016, 16:30 »
Podnapilý plaz

Na jednu porci Champbaccovy bašty budeme potřebovat:

jednoho velkého hada
osm litrů černého piva
dva litry medoviny
litr libovolného alkoholu
půl kila švábů
půl kila cvrčků
koření dle vlastního výběru

Hada zbavíme hlavy, vyvrhneme, naložíme do marinády z piva a medoviny a necháme aspoň pár hodin uležet. Přebytky upíjíme průběžně.
Předehřejeme si troubu na 120 stupňů, libovolně okořeněný mix hmyzu oflambujeme na alkoholu dle vlastního výběru a marinovaného hada jím naplníme. Přebytky opět dopíjíme okamžitě, hada šoupneme do trouby a za průběžného podlévání pivem ho pečeme přibližně čtyři hodiny.
Konzumujeme okamžitě, jinak hrozí, že to ucítí děti a půlku sežerou.

Fandom: Star Wars
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Kámen

  • Drabbler
  • Le...
  • *
  • Posts: 459
    • View Profile
Lotyšská laskomina
« Reply #2 on: 02. Aug 2016, 16:46 »
Lotyšská laskomina

Na tradiční jídlo lotyšských zbohatlíků si od politbyra vyprosíme 1 malý zemiak.
Neškrábeme ho, protože nemáme čím, nemyjeme ho, protože hlína je dobrá a vlastenecká. Kdo může, ten ho dá na dvacet minut do horké, slzami osolené vody, kdo ne, položí ho alespoň na sluncem ohřáté, slzami osolené kameny. Potom je potřeba hlídat, aby nám zemiak nesnědli vlci nebo hladové děti od sousedů; že je hotový poznáme podle toho, jak nám při pohledu na něj kručí v břiše.
Protože máme strašlivý hlad, spolkneme to jako hroznýš bez jakéhokoliv kousání a doufáme, že to celé nejsou jenom další halucinace z podvýživy.

Fandom: Lotyšské vtipy
Jsem jenom blbej kámen, a přesto jsem napsal víc drabblů než tvoje máma.

Banana Brannigan

  • Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posts: 4371
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Šikulova šmakuláda
« Reply #3 on: 02. Aug 2016, 17:24 »
Šikulova šmakuláda

Hledáte-li výživné a přitom levné jídlo pro své otrokyně, je Šikulova šmakuláda přesně to, co potřebujete.
Stačí jednoduše vzít vaši obvyklou vězeňskou šlichtu, nastavit ji jedna ku jedné s naším patentovaným doplňkem stravy a vodou a úspěch je zaručen. Jeho tajná, téměř úplně nestravitelná hlavní složka otrokyně nasytí, ale nepřekrmí, a v případě nedostatku obvyklé šlichty se dá ředit i pouhou vodou. Uvidíte, že již po prvních pár porcích se budou řadit do dlouhé, svíjející se hadovité fronty a syčivě žadonit o přídavek.
Pokud by si náhodou některá stěžovala, je nejjednodušší ji zbičovat, případně jí do krku nacpat něco většího…

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Simbacca

  • Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • Posts: 6291
  • The Progeny
    • View Profile
Medojedí mls
« Reply #4 on: 02. Aug 2016, 18:11 »
Medojedí mls

Pokud jste medojed, není nic snazšího než si při procházce divočinou připravit jednu z největších a přitom nejjednodušších dobrot planety. Stačí prostě najít pořádného hada, vymlátit z něj nepříliš chutnou duši a po vyvrhnutí ho sežrat tak, jak je, a to včetně křupavých kostí a pikantních jedových váčků. Amatéři ho často opékají nad ohněm, ale to je chyba, protože se tak ztratí spousta důležitých vitamínů a maso načichne kouřem. Jediná přípustná úprava je protáhnout ho mraveništěm nebo úlem, protože kyselina mravenčí mu dodá úžasně sladkokyselou chuť a medem se nikdy nic nezkazí.
Pokud medojed nejste, běžte se radši domů vybrečet.

Fandom: Mechanique
[„If you can't beat them, eat them.“]

Kimono Oko

  • Drabbler
  • Lemra
  • *
  • Posts: 112
  • Životem ošlehaný kimono
    • View Profile
Voldemortova jitrnice
« Reply #5 on: 03. Aug 2016, 14:11 »
Voldemortova jitrnice

Lord Voldemort byl znám především jako černokněžník a také díky své krutosti. Málokdo ale věděl, že je to taky skvělý kuchař. Jeho specialitou byla hadí jitrnice. I proto si pořídil Nagini. Ne jen kvůli jejím skvělým zabijáckým schopnostem, ale také rád využíval její kůži. Jakmile se Nagini svlékla, započalo vaření. Masová směs byla tvořena z jednorožců. Jelikož ti však byli nedostatkovým zbožím, namlel tam Voldemort taky trochu divoké zvěře. Na závěr přidal pořádně tučného mudlu, především kvůli sádlu, aby to pěkně klouzalo do krku. Po uvaření naplnil kůži a na obou koncích uvázal mudlovskou holenní kostí. Hostina byla vždycky excelentní.

Fandom: Harry Potter

 

Další pískoviště: