Author Topic: Téma číslo 4681 (22. 2. 2025) - Kladivo, nebo kovadlina  (Read 28 times)

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Kladivo, nebo kovadlina, to je dilema za všechny prachy.
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Neúspěšná kampaň
« Reply #1 on: 22. Feb 2025, 08:56 »
Neúspěšná kampaň

Naklonil se k nim od rohového stolu a promluvil tiše: "Sbalte si ty svoje komunistický kraviny a palte s niíma do piče." odtáhl se od dvojice a vrátil se ke konverzaci, kterou měl se svými spolusedícími. Oba byli poněkud rozhození z tónu jakým to řekl. Zdálo se že celý komunitní prostor najednou utichl až na kováře, který právě pracoval na meči. Jayně se zdálo, že při každém úderu sleduje právě je. Nemrká. S každým úderem kladivem do kovu na kovadlině se jim přibližuje.

Rozhodla se zavřít svůj manifest a vycouvat z prostoru se svým tichým společníkem stejně rychle, jak přišli.

Fandom: Dnd for dummies
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Manévr pro matláky
« Reply #2 on: 22. Feb 2025, 21:59 »
Manévr pro matláky

Dva kapitáni aargonarské osvobozenecké armády odcházeli z brífingu s Putinim poněkud zmatení.
„Kterej že já jsem,“ ptal se jeden šeptem druhého, „kladivo, nebo kovadlina?“
„Já myslim že kovadlina,“ soudil druhý rovněž šeptem, „ale vůbec netušim, co to znamená.“
„Možná že máme nepřítele rozbít kladivama?“
„To přece není nic novýho, to zkoušíme už od doby, co nám došly pušky.“
„Tak holt něco vymyslíme za chodu, jako vždycky.“
„Hlavně nikomu ani muk, že jsme tomu rozkazu nerozuměli, jasný?!“
„Jasný, nejsem debil.“
Inu, když si ten malý zmrd vychoval generaci poslušných debilů, nemohl se divit, že mu odkývají všechno včetně toho, čemu nerozumí.

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Rozvodové rozdělování
« Reply #3 on: 22. Feb 2025, 22:20 »
Rozvodové rozdělování

Mezi Kromwellem a Kellebramborou přeskočila už na první pohled jiskra, jakou jen tak někdo nezažije, ovšem zas taková výhra to nebyla. Jakmile se totiž vzali, ukázalo se, že od jiskry není daleko k pořádnému požáru.
[„A už toho mám tak akorát dost!“] rozohnila se ona, a je vlastně jedno proč, protože to bylo za ten týden už potřetí.
[„No jistě, aby taky ne,“] odfrkl si Kromwell, [„nech mě hádat, stěhuješ se k matce?“]
[„Ne, chci rozvod!“]
[„Tak rozvod! No jak myslíš, a vezmeš si s do opatrovnictví kovadlinu, nebo kladiva?“]
Humor situaci uklidnil, ale oheň byl brzy na střeše znovu.

I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Dědovo dilema
« Reply #4 on: 22. Feb 2025, 22:35 »
Dědovo dilema

[„Zabírá to?“] ptala se Bazucca svého adoptivního otce, když ho viděla do sebe klopit blecherovku, a vypadala poněkud skepticky. Krobarr nikoliv.
[„Úplně zázračně!“] zamručel sebejistě, zatímco pečlivě zašroubovával placatku se zbytkem léku. [„Ještě před měsícem jsem viděl tak blbě, že jsem často nerozeznal kladivo od kovadliny, a dneska? Dneska to vidím naprosto jasně!“]
Bazucca věděla, že přehání, ale přiměla se k úsměvu, přestože věděla, že ho navzdory siláckým řečem neuvidí. A ne že by si myslela, že už kladivo od kovadliny neodliší, ostatně vídala ho při práci a věděla, že zatím pořád dovede máknout.
Ten čas se nicméně viditelně blížil.

[„If you can't beat them, eat them.“]

Další pískoviště: