Author Topic: Téma číslo 4695 (8. 3. 2025) - Dívej se mi do očí  (Read 25 times)

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Dívej se mi do očí, když píšeš drabbly... to je píčovina, co?
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Vypni voči, vole
« Reply #1 on: 08. Mar 2025, 23:39 »
Vypni voči, vole

To, co právě probíhalo ve stanu aargonarské osvobozenecké armády na další z napadených nacistických planet, měl být výslech zajatého domorodce, ale vojákům malého zmrda Putiniho to moc nešlo.
„Pověz nám, kde máte muničák, tak bude to?“ pištěl vyslýchající a dvakrát větší voják přivázaný ke kůlu uprostřed se jenom uchechtl.
„Chceš snad, abychom tě mučili?“
„A víš že vlastně jo?“ odsekl zajatec. „Fakt by mě zajímalo, co mi tak vy jelimani můžete udělat.“
„Jak myslíš. Budeš koukat a prosit nás o milost, ničemo nacistická. A dívej se mi laskavě do očí!“
„Tak si je vypni, vole, to svícení je vyloženě nesnesitelný!“

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Oči a oči
« Reply #2 on: 08. Mar 2025, 23:49 »
Oči a oči

Hypnóza byla zajímavá věc a kapitána Finnianssona samozřejmě eminentně zajímala. Ne že by ji vysloveně potřeboval a mohla mu nějak změnit život, ale rozhodně to vypadalo jako něco, co by mohlo v případě potřeby doplnit jiná kouzla.
Zkusil to tedy hned s několika členkami posádky, které byly ochotné do toho jít, většinou s dost škodolibým očekáváním, že se u toho kapitán nějakým způsobem znemožní. A dost je překvapovalo, jak vážně to bral a s jakou zatvrzelostí jim opakoval, ať se mu dívají do očí.
Sám to ale nevydržel a po třech vteřinách neomylně uhnul pohledem níž, na docela jiné oči.

Fandom: Felix Felicis!
[„If you can't beat them, eat them.“]

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Koukej, Krryshotová
« Reply #3 on: 08. Mar 2025, 23:57 »
Koukej, Krryshotová

Krryshot vychovával Nikolettu prakticky sám a na ní se to samozřejmě muselo nějak podepsat. Byla pořádná, pečlivá, překvapivě vlídná, prostě věci, co on od dcery tak nějak instinktivně očekával.
Zdaleka nejvíc si ale zafixovala skutečnost, že při hovoru s jinými lidmi musí navazovat oční kontakt. Někdo by to možná měl za samozřejmé, někdo jiný za poněkud zbytečné, její otec jí to ale opakoval při každé příležitosti, vlastně i ve chvílích, kdy se mu do těch očí prokazatelně koukala.
[„Do očí se mi dívej, sem, vždycky sem!“]
Bylo by to skoro až srandovní, kdyby u toho tolik neřval a občas neposkakoval.

Fandom: Star Wars
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Vzkaz
« Reply #4 on: 09. Mar 2025, 22:07 »
Vzkaz (nedělní žolík)

Zločinec se naklonil nad zbraň a viděl pochůzkáře, jak zavírá oči.
"Ne, takhle ne. Dívej se na mě!" zařval a uděřil zakrváceného policistu pistolí kousek pod spánek, ten se zamotal a zakrvácenýma očima vzhlédl ke svému trýzniteli. Neřekl však nic.
"Rád sleduju, jak ten plamínek uvnitř pomalu vyhasíná." řekl s naprostým klidem muž v bílém obleku. Byly doby, kdy by se na policistu ani nepokusil vztáhnout ruku, přeci jen měl velkou část z nich na své výplatní pásce. Hra se ale změnila. A tenhle pochůzkář měl poslat jasný vzkaz. NEVYMRDÁVEJTE SE MNOU, PRASATA zněl ten vzkaz. A byl dostatečně hlasitý.

Fandom: Falcon Bay Tonight
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Další pískoviště: