Author Topic: Téma číslo 4697 (10. 3. 2025) - Srdcová královna  (Read 28 times)

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Srdcová královna.
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Známost z minulosti
« Reply #1 on: 10. Mar 2025, 17:26 »
Známost z minulosti

Podíval se, odkud šípl plachtil a podle jeho odhadované trajektorie se dostal až na skalní výklenek, ve kterém stála ona. Ta na jejíž hlavu byla v tuhle chvíli vypsaná odměna vyšší, než na jeho vlastní hlavu. Nad nimi dvěma byli už jen dva další jedinci. Co ovšem nechápal byl fakt, proč po něm zrovna Selenia střílí. V minulém životě spolu spolupracovali na několika zakázkách.

"Proč jsi po mně střelila?"
"Potřebovala jsem upoutat tvoji pozornost dřív, než se dostanete do taverny."
"Slyšela jsi někdy o tom výmyslu, jak se mu jen říká... jo už vím, zavolání?" usekl Morvin, zavazující si ránu.

Fandom: Dnd for dummies
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Karťák královnou
« Reply #2 on: 10. Mar 2025, 21:07 »
Karťák královnou

Putini byl malý zmrd a to s sebou přinášelo spoustu výhod, ale také nějaké ty nevýhody. Například nemohl za živého boha sehnat partnerku, nějakou královnu, kterou by vodil po svém boku, svěřil jí své srdce a při první příležitosti ji použil jako živý štít.
Jeho Jawové se přitom pořád ptali, kdy už pojme nějakou princeznu za ženu, ale co jim měl říkat? Že i ty nejotrlejší utekly, když slyšely o jeho hendikepu? Nakonec ho napadlo, že by si ji mohl prostě vystřihnout z kartonu.
Ostatně proč ne? Uvěřili mu, že jim práci kradou imigranti, proč by mu neměli sežrat tohle?

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Krizová karta
« Reply #3 on: 10. Mar 2025, 23:23 »
Krizová karta

Byly dny, kdy se na Alence slovy Nanuqa Nielsena ale lautr nic nedělo. A to pak řečený lachtanodlak vymýšlel, jak si ukrátit dlouhou chvíli, když ho navzdory kvalitním nabídkám urputně odmítaly všechny ženy této dimenze.
Jednou dokonce navrhl, že si dají partičku kanasty, ale šéf jen zaveršoval cosi neslušného a zmizel v podpalubí. Nanuqa to pochopitelně dost zmátlo.
„On Edvin má vůči kartám dost averzi,“ vysvětlila mu valkýra, aniž by zvedla oči od kopí, které už pár hodin poctivě brousila.
„Proč, je špatnej?“
„To ani ne, ale kdykoliv táhne srdcovou královnu, vzpomene si na jedno dobrodružství s Batmanem a Dorotkou.“

Fandom: Equilibrium 4k
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Karetní klam
« Reply #4 on: 10. Mar 2025, 23:41 »
Karetní klam

„Co hledáš?“ vyzvídal jeden imperiální patolízal, když viděl druhého zuřivě vyhledávat na terminálu, a ten nic nezapíral.
„Podezřelou loď, Srdcovou dámu. Slyšel jsem nějaké drby, že pašuje kočičí trávu, tak si ji chci vyhmátnout.“
„A to máš jenom to jméno?“
„Samozřejmě, vlastně můžu být rád, že jsem zaslechl to, ale to by mělo stačit… hergot, tady žádná taková není, že by o mě v tom baru věděli a dělali si ze mě prdel?“
Nevěděli a nedělali, o pašeráckou loď šlo, problém tkvěl úplně jinde. Ona to totiž nebyla Srdcová královna, ale Pikové eso, což by čučkař věděl, kdyby poslouchal Meowtörhead.

Fandom: Star Wars
[„If you can't beat them, eat them.“]

Další pískoviště: