Author Topic: Téma číslo 4815 (6. 7. 2025) - Spolurodič  (Read 8 times)

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Téma číslo 4815 (6. 7. 2025) - Spolurodič
« on: 05. Jul 2025, 20:47 »
Každý Spolurodič dnes může napsat spoludrabble.
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Rozložení rodiny
« Reply #1 on: Yesterday at 20:56 »
Rozložení rodiny

„A představte si,“ pokračoval Putini ve výčtu zhýralostí, jež jsou v okolním progresivním vesmíru plném libtardů považovány za normální, „že některé rodiny tam tvoří ne muž a žena, jak je běžné u nás, ale dva rodičové stejného pohlaví!“
Posluchárna zašuměla nefalšovanou hrůzou. Malému zmrdovi to ale bylo málo, tak pokračoval.
„Já se vás ptám, jak k tomu ty nebohé děti přijdou, že mají místo matky a otce dva jakési spolurodiče? Chudáci jsou to! Ale nebojte, já už se postarám, aby o každého sirotka, kterému otec zemře v boji, pečovala výhradně jeho matka, jak je tady na Aargonaru staletí dobrým zvykem.“

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Reprodukční rozmary
« Reply #2 on: Yesterday at 21:42 »
Reprodukční rozmary

„Mami? Bude ze tebe babička,“ oznámila jednoho dne Narva své matce a na zabezpečeném kanále bylo chvíli ticho. Quarianka na druhé straně očividně pochopila, proč měla její dcera po tak dlouhé době potřebu ji kontaktovat osobně, ale na výčitky nedošlo, ne snad že by si na ně admirálka v případě potřeby nenašla čas.
„To mám radost,“ vypadlo z ní po dalších pár vteřinách vlastně naprosto upřímně, „a co že tak najednou, nikdy jsi přece matkou být nechtěla?“
Vysvětlení bylo celkem snadné, jelikož jaksi obě žily ve vesmíru, po němž se zároveň potulovaly asarijky.
„No, víš, já vlastně budu spíš táta...“

Fandom: Mass Effect
[„If you can't beat them, eat them.“]

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Obřad
« Reply #3 on: Yesterday at 22:12 »
Obřad

"Narodil jsi se, stejně jako všichni. Ale až nyní začneš skutečně žít. Až nyní tvůj život nabyde smyslu." řekl mrazivý hlas v jeho hlavě. "Jsem tvůj strůjce. A ty mi budeš sloužit. Jsi mé krve stejně jako krve svých rodičů." dodal ještě.
Muž v róbě vstal a otočil se na zbytek osazenstva v chrámu. Ten děsivý pohled někteří už do smrti nezapomenuli. rozdrápaný obličej na kterém chyběly oči a z odhalených částí lebky kapala na róbu černá tekutina, která zasychala a krystalizovala na purpurové róbě. Muž nepromluvi. Ale jeho existence před všemi byla výmluvnější než tisíc slov. Obřad byl dokončen.

Fandom: Dnd for dummies
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Adopční averze
« Reply #4 on: Yesterday at 23:45 »
Adopční averze

Merumeccu nebyla vyloženě výrazná osobnost, ale na Jolly Jediovi se o ní vědělo a i děti měly občas důvod se na ni podívat a pak jít za Panchah s výrazem největšího obdivu.
[„Tyjo, ta tvoje nová máma…“] začal takhle jednou Frodirr, ale mohl to být stejně dobře kdokoliv jiný, koho malá berserkeří slečna rychle a vehementně zarazila.
[„Není to žádná moje máma, je to výpomoc mého adoptivního rodiče,“] odsekla stejně jako už několikrát předtím a kdyby nepochopil, že má vycouvat, mohl docela dobře dostat do držky.
Aspoň tedy během těch prvních pár týdnů, než uznala, že Merumeccu není tak hrozná.

Fandom: Star Wars
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Další pískoviště: